Ingredienser
Deig
50 g smør
50 g gjær
1/2 dl lunkent vann
2 dl kesam
1 ts salt
1 ss Dansukker Lys Sirup
2 egg
8–9 dl (480–540 g) hvetemel
Fyll
9 store eller 18 små skiver røkt skinke
18 skiver lagret ost (f.eks. emmentaler)
18 biter med rød paprika
Pensling
1 egg
Instruktioner
1. Smelt smøret i en kasserolle.
2. Løs opp gjæren i en bolle med det lunkne vannet.
3. Tilsett kesam, smeltet smør, salt, lys sirup, egg og mesteparten av hvetemelet. Elt deigen sammen.
4. La deigen heve under et klede i ca. 30 min.
5. Strø mel på bordet, og vend deigen ut. Elt den til den er blitt blank og smidig.
6. Kjevle deigen ut til en ½ cm. tykk firkant. Skjær 9 små firkanter ut. Del dem diagonalt til 18 trekanter.
7. Legg et stykke skinke og ost og en bit rød paprika på hver trekant, og rull dem sammen mot spissen.
8. Sett stekeovnen på 250 °C.
9. Legg hornene på en bakeplate med bakepapir. La dem etterheve i 20 min.
10. Pensle hornene med pisket egg, og stek dem i 10–15 min. midt i ovnen til de har fått en gyllen farge.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.