Kardemommekringler

35 stk.

Karakter (0 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

75 gjær for søte deiger
100 g smør eller margarin
5 dl melk
1 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 ts salt
1 ss kardemomme
1 ts vaniljesukker
1 egg
ca. 15 dl hvetemel
100 g mykt smør eller margarin

Pensling
melk

Instruktioner

Smuldre gjæren i en skål. Smelt matfettet. Tilsett melken og varm til 37 °C. Hell de flytende ingrediensene over gjæren og rør til den er oppløst. Tilsett sukker, sirup, salt, kardemomme og vaniljesukker. Rør i egget. Arbeid inn det meste av melet. La heve under klede i 30 minutter. Arbeid inn 100 g mykt matfett. Legg deigen på melet bakebord og arbeid den kraftig. Del deigen i 35 emner som formes til kringler. Legg på plate med bakepapir og la heve i 30 minutter. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i 10-12 minutter. Pensle med melk så snart de er tatt ut av ovnen. Avkjøl på rist.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbrakake med italiensk marengs

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Fløteis på pinne

Lag din egen is

Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Sommerkake

Kaker til vårens feiringer

Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Grillmarinade

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.