Deig til Ingefærhjerter

Aromatiske ingefærkaker med en intens og varm ingefærsmak.

Karakter (0 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

125 g smør (mykt)
90 g Dansukker Brun Farin
230 g Dansukker Lys Sirup
375 g mel
1 ts natron
3 ts malt ingefær

Instruktioner

Pisk smør og brun farin i en bolle med en elektrisk mikser til kremen er jevn (ca. 5 minutter). Bland inn sirup, mel, natron og ingefær og fortsett å piske i et par minutter.

Del deigen i to baller, dekk dem med plastfolie og sett dem i kjøleskapet i ½ time. Kjevle deretter ut de to deigene tynt (ca. 5 mm) på et stykke bakepapir og sett dem i kjøleskapet i ytterligere ½ time.

Forvarm ovnen til 160 grader Celsius (varmluft).

Stikk ut hjerter fra den avkjølte deigen med en hjerteformet utstikker og plasser dem med god avstand på bakeplater kledd med bakepapir.

Stek ingefærkakene i ca. 8-10 minutter.

La dem avkjøles før dekorering og oppbevar dem i en lufttett beholder.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbrakake med italiensk marengs

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Fløteis på pinne

Lag din egen is

Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Sommerkake

Kaker til vårens feiringer

Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Grillmarinade

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.