Stor Brun Kandis
Stor Brun Kandis er ekstra store sukkerkrystaller som er fremstilt gjennom en svært langsom krystalliseringsprosess. Den brune fargen og aromaen er et resultat av at sukkeret under varmebehandling har dannet velsmakende karamellstoffer uten ekstra tilsetninger.
Stor Brun Kandis er utmerket som smakstilsetning i varme drikker.
Stor Brun Kandis
Les mer om smakssirklene våre »
Næringsinnhold per 100 g
Energi | 1700 kJ/400 kcal |
Fett | 0 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrat | 100 g |
- hvorav sukkerarter | 100 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Oppskrifter
Pepperkaker
Finnes det noe bedre enn duften av nybakte pepperkaker? Ja, det må vel i så fall være smaken av dem. Pepperkaker kan lages harde eller myke, med eller uten glasur, som små, søte figurer eller som hele hus. Du bestemmer selv hvordan du vil ha dem.
Inviter til gløggparty
Å invitere til gløggparty er en enkel måte å komme sammen med venner på før jul. Vi har hentet frem noen gode oppskrifter som kan gi deg litt inspirasjon til drikke og tilbehør.
Bak til advent
Med første søndag i advent kommer julestemningen. Tenn det første stearinlyset, sett på kaffen og by på et deilig duftende bakverk. Lag gjerne en ekstra porsjon, så har du noe i fryseren til de neste helgene.
Julegodteri
Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.
Julens beste pakke
De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.
Julebakst
Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.