Ingredienser
Sitronkladdekake
225 g smør
Skallet fra 1 sitron, gjerne usprøytet
Saften av 2 sitroner
3 dl Dansukker Sukker
1 ss vaniljesukker
2 1/4 dl hvetemel
4 egg
Bringebærmousse
200 g bringebær
3/4 dl Dansukker Sukker
1 gelatinplate
2 1/2 dl kremfløte
Pynt
Ferske bringebær
Instruktioner
Sett ovnen på 175°C, over- og undervarme. Kle en springform, ca. 24 cm i diameter, med bakepapir. Smelt smør og bland med skallet og saften fra en sitron. Tilsett resten av ingrediensene og rør om til en jevn røre. Hell røren i formen og stek midt i ovnen i ca. 25 minutter. Avkjøl i kjøleskap i ca. 4 timer.
Lag moussen. Bløtlegg gelatinplatene i rikelig med vann. Kok bringebær til mos i en kjele. Sil bort kjernene. Kok opp bringebærmosen med sukker. Sil vannet av gelatinplatene, og rør gelatinen inn i den varme bringebærsausen. Avkjøl.
Visp fløten. Pass på å vispe den løst, da moussen kan skille seg hvis kremen er for stramt pisket. Rør forsiktig inn bringebærblandingen, litt om gangen. La moussen stivne i kjøleskapet i ca. 2 timer. Sprøyt moussen på den kalde kaken og pynt med friske bær.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
![Bringebærhjerter](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fraspberry_hearts.jpg&width=640&format=webp)
Spre kjærlighet på Valentinsdagen
By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane.
![Varm sjokolade](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fhot_chocolate.jpg&width=640&format=webp)
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
![Bars med sjokoladetrekk](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fchocolate_coated_bars.jpg&width=640&format=webp)
Vinterutflukter
Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.
![Sitronterte](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2flemon_tarte.jpg&width=640&format=webp)
Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell. La deg inspirere av de gode oppskriftene våre.
![Sitrusmarmelader](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fFrontpage%2fcitrus_marmalade_front.jpg&width=640&format=webp)
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter. Bruker du vårt Syltesukker, lager du din egen marmelade på noen minutter.
![Kokos- og karamellpopcorn](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fcoconut_caramel_popcorn.jpg&width=640&format=webp)
Fredagskos
Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Lad opp til helgen ved å slappe av i TV-sofaen sammen med familie, venner og noe ekstra godt. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!