Ingredienser
5 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Glykosesirup
1 3/4 dl vann
200 g moste bringebær eller jordbær
1 1/2 ts sitronsyre
20 gelatinark
Pynt
Dansukker Sukker
Instruktioner
Kok sukker, glykosesirup og vann til massen er 140 °C, tilsett da bærmassen. Kok til massen er 120 °C. Legg gelatinbladene i bløt i rikelig med vann i 5 minutter før de tilsettes i marmelademassen sammen med sitronsyren. Rør ordentlig før marmelademassen helles i former eller i en form. Strø over litt sukker, og sett kjølig for å la stivne. Hvis massen er helt i form, kutter du passelig store biter og ruller dem i sukker.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Julebakst med kjærlighet
Finn oppskrifter og inspirasjon til unike julehjerter for alle du bryr deg om.
Pepperkaker
Finnes det noe bedre enn duften av nybakte pepperkaker? Ja, det må vel i så fall være smaken av dem. Pepperkaker kan lages harde eller myke, med eller uten glasur, som små, søte figurer eller som hele hus. Du bestemmer selv hvordan du vil ha dem.
Julegodteri
Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.
Julens beste pakke
De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.
Julebakst
Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.
Juledrikker
Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.