Harelabber

Å lage sitt eget påskegodteri er gøy for hele familien – og smaken er det ingenting å si på! Lag en enkel glasur som du former til harelabber eller noe annet koselig. Disse harelabbene er ypperlige å pynte påskekaker med.

ca. 100 stk.

1 time + 1 døgn hvile

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Glasur
1 eggehvite, ca. 20 g
2–2 1/2 dl Dansukker Melis

Smakstilsetning
1 ts sitronessens
1 ts mintdråper

Dekorasjon
noen dråper rød konditorfarge

Maler
(du finner disse her)

Instruktioner

Bland eggehvite og melis forsiktig sammen. Tilsett melisen litt om gangen. Bland godt til du får en tykk og jevn glasur. Tilsett eventuelt noen dråper med smakstilsetning (du vil da kanskje trenge litt ekstra melis).

Fyll nesten alle glasuren i en sprøytepose og sett på en sprøytetupp med liten åpning eller klipp et lite hull i sprøyteposen. Spar litt av glasuren og farg den med noen dråper rød konditorfarge. Tilsett mer melis hvis glasuren blir for tyntflytende. Hell den fargede glasuren i en sprøytepose og sett på en sprøytetupp med liten åpning eller klipp et lite hull i sprøyteposen.

Skriv ut malene og teip bakepapir over dem. Sprøyt en stripe langs det runde mønsteret som skal forestille labber. Fyll deretter midten med glasur. La stivne og sprøyt deretter tre rosa prikker oppe på labben og en litt større prikk nede. La stivne.

Dekorer påskekakene eller spis dem som de er.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Pepperkakedrivhus

Pepperkaker

Finnes det noe bedre enn duften av nybakte pepperkaker? Ja, det må vel i så fall være smaken av dem. Pepperkaker kan lages harde eller myke, med eller uten glasur, som små, søte figurer eller som hele hus. Du bestemmer selv hvordan du vil ha dem.

Syrlig gløgg

Inviter til gløggparty

Å invitere til gløggparty er en enkel måte å komme sammen med venner på før jul. Vi har hentet frem noen gode oppskrifter som kan gi deg litt inspirasjon til drikke og tilbehør.

Julestjerne

Bak til advent

Med første søndag i advent kommer julestemningen. Tenn det første stearinlyset, sett på kaffen og by på et deilig duftende bakverk. Lag gjerne en ekstra porsjon, så har du noe i fryseren til de neste helgene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.