Fennikel- og pæremarmelade

1 glass

30 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

2 pærer
1 fennikel
1 1/2 dl vann
Saften av 1 sitron
250 g Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Vask og skrell pærene, ta ut kjernehusene, og del dem i tynne skiver. Skyll fennikelen, skjær av den harde delen og del resten i tynne skiver .
Tilsett vann og saften av én sitron. La koke i 10 minutter.
Tilsett syltesukkeret, og kok i 5 minutter til. Skum av.
Hell marmeladen over på et varmt og rent glass. Skru på lokket. Oppbevares mørkt og kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Pærekake med rosmarin

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken! Med epler og pærer kan du lage både klassiske paier, spennende bakverk og nydelige desserter.

Chutney

Chutney - kryddersterk smakstilsetning

Chutney har sin opprinnelse i den indiske kjøkkenet og består normalt av innkokt frukt, sukker og krydder. Chutney passer til det meste og er en kryddersterk smakstilsetning.

Tradisjonelt tyttebærsyltetøy

Lekkert med tyttebær

Tyttebær er bare lekkert! De kan dessuten brukes til mye forskjellig. Av tyttebær kan vi lage både gode kaker, syltetøy og drikker! Nedenfor finner du våre syrlige tyttebæroppskrifter.

Syltede sommergrønnsaker

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Plommepai

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Eplemos

Deilige epler

Eplet er blant sommerens siste frukter – lekre, saftige og gode. Det er så mye de kan brukes til. Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.