Ingredienser
2 egg
1 3/4 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts vaniljesukker
2 1/2 dl hvetemel
50 g hakkede mandler
100–150 g bær, f.eks. blåbær, bringebær, stikkelsbær eller moreller
50–75 g kaldt smør eller margarin
1/2 dl Dansukker Perlesukker
Instruktioner
Visp egg og sukker lett og luftig. Vend inn mel og hakkede mandler. Hell røren i en smurt og strødd form, ca. 24 cm i diameter. Strø bærene over kaken. Høvle smør/margarin over kaken, og strø på perlesukkeret. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Med en klatt krem eller vaniljeis blir kaken festfin.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter. Bruker du vårt Syltesukker, lager du din egen marmelade på noen minutter.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Vinterutflukter
Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.
Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell. La deg inspirere av de gode oppskriftene våre.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. Prøv for eksempel å spre over litt sirup.
Fredagskos
Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Lad opp til helgen ved å slappe av i TV-sofaen sammen med familie, venner og noe ekstra godt. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!