Ingredienser
2 kg rabarbra i biter
3 l jordbær
1 1/2 l vann
7 dl Dansukker Strøsukker pr. liter silt saft
3 krm natriumbensoat
Instruktioner
Rens og skyll jordbær og rabarbra.
Legg det i en rustfri gryte og hell vannet over. Kok opp og la det koke under lokk i 20 minutter.
Hell over i et sileklede og la det henge til avrenning i 30 minutter.
Mål saften og hell den tilbake i gryten. Tilsett 7 dl sukker pr. liter saft og kok under omrøring i 15 minutter.
Ta gryten bort fra varmen. Skum godt. Løs opp natriumbensoatet i litt av saften og rør det inn.
Hell over på varme, godt rengjorte flasker. Oppbevares kaldt.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Sommerkaker
Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!
Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.
Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!
Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.
Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.
Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.