Ingredienser
100 g pistasjnøtter uten skall + litt ekstra til pynt
90 g smør, romtemperert
1 dl Dansukker Melis
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ts vaniljesukker
Finrevet skall av en ubehandlet sitron
3 dl revet sukkerbrød
1–2 ss rosevann
Instruktioner
Fjern skallet på pistasjnøttene, og hakk dem i småbiter for hånd eller i en kjøkkenmaskin.
Rør smøret smidig med sukker og sitronskall.
Tilsett sukkerbrødet og 3/4 av pistasjnøttene, og bland til en jevn og klissete deig. Smak til med rosevann.
La stå i kjøleskap i minst 30 minutter.
Form til små boller, og rull i hakkede pistasjnøtter.
Sett tilbake i kjøleskapet til de skal nytes.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Sommerkaker
Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!
Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.
Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!
Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.
Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.
Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.