Ingredienser
2 1/2 kg røde solbær
2 1/2 kg Dansukker Sukker
1 ss malt kanel
1 ss malt allehånde
1 ss malt kryddernellik
2 dl eddiksprit 12 %
Instruktioner
Skyll og rens bærene. Kok bær og sukker i 15 minutter. Skum av. Tilsett krydder og eddik, og la småkoke i 30 minutter. Skum godt av. Hell over i varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar syltetøyet kjølig.
Salatsolbær er et annerledes tilbehør til maten og brukes i stedet for chutney, gelé og tyttebærsyltetøy.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Sommerkaker
Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!
Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.
Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!
Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.
Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.
Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.